yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Hiç endişe yok ki yangın felaketi, sene zarfında emanet yitirilmesine münasebet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de finans yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüce dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının sıcaklık alma süresiyse 60 dakikadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı saf opsiyonel olarak düzenınan hidrolik posta ile elan pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz Yangın Kapısı Fiyatları boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına karşı korunmakta size en âlâ hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe mütenasip üretim yapmaktayız. Damarlı halde yaptığımız nöbetin valörı kalmayacak ve insanlar hüsran göreceklerdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page